De rondemissen van 2016 stellen zich voor!

Tijdens de 50e Ronde van Luyksgestel zijn de zusjes Neele & Lotte Martens rondemiss. Zij stellen zich hieronder aan u voor!

Neele Martens
Hoi allemaal,

Maandag 27 juni is het zo ver, de 50e wielerronde van Luyksgestel! Een hele eer om dit jaar tijdens de profronde, samen met onze Lot, ronde miss te mogen zijn.

Voor degene die mij nog niet kennen, zal ik me nog even voorstellen. Mijn naam is Neele Martens en ik ben 21 jaar oud. Ik ben de oudste dochter van Jan en Lilian Martens, Lotte is de middelste en daarna komt Jelle.

Momenteel ben ik werkzaam bij MS Schippers te Bladel, waar ik de marketing afdeling ondersteun en de nieuwe website die er aan zit te komen review.

Op vrijdag avond start ik mijn weekend altijd in de bossen bij Scouting Sint Andries waar ik leiding ben van de aller leukste Rowans die er bestaan. Verder ben ik altijd in voor Luyksgestelse gezelligheid, ga ik graag stappen, hardlopen, terrasjes pikken, lekker eten, wandelen met Cato (onze gehoorzame, hele lieve teckel) op vakantie, en ga zo maar door.

Laten we hopen op een lekker weertje tijdens de grote dag zo dat we er met z’n alle met volle teugen van kunnen genieten!

Lotte en ik kijken er in ieder geval heel erg naar uit en kunnen waarschijnlijk niet anders dan stralen in onze jurkjes van Blitz, make-up van Ingrids Schoonheidssalon & haren gedaan door Yvonne Vercammen.
Tot dan,

Groetjes van Neele

Lotte Martens
Hallo,

Mijn naam is Lotte Martens, ik ben 20 jaar oud. Ik woon thuis op de boerderij samen met Papa, Mama, Neele, mijn jongere broertje Jelle.

Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van het Sint Lucas in Boxtel daar studeer ik media vormgeving. In mijn vrije uurtjes werk ik met veel plezier bij het restaurant waar je mond van open valt. En geniet ik van andere leuke dingen doen samen met mijn vriendinnen. Ook ben ik regelmatig te vinden op het voetbalveld daar ben ik trotse keeperster van de Raven Dames 1.

Dit jaar het jubileum jaar, maar liefst de 50e keer dat de ronde van Luyksgestel wordt gefietst. Het is een hele eer om samen met Neele als rondemissen hier aan deel te mogen nemen. We gaan er samen, met iedereen een super gave dag van maken, eentje die we niet snel zullen vergeten!

Lotte

Met dank aan:
Blitz Mode & Cadeau’s (kleding), Ingrids Schoonheidssalon (make-up) & Yvonne Vercammen (kapster)

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *