Anna van der Breggen & Puck Moonen aan de start in Ronde van Luyksgestel

Regerend Olympisch- en Europees kampioene Anna van der Breggen start maandag 26 juni in de Ronde van Luyksgestel. Dit jaar won ze o.a. al Luik-Bastenaken-Luik, de Waalse Pijl en de Amstel Gold Race. In Luyksgestel krijgt ze onder meer concurrentie van Puck Moonen en Annelies van Dom van Lotto-Soudal.

Daarnaast starten o.a. Europees kampioene veldrijden Maud Kaptheijns en Pauline Rooijakkers. Ploeg Lensworld-Kuota-Sengers neemt o.a. Belgisch kampioene Kaat Hannes, Maaike Polspoel en Kim de Baat mee.

Bij de Elite-Beloften starten dit jaar de ploeg van Metec met Dylan Boumans en Robbie van Bakel. Baby Dump brengt o.a. Arvid de Kleyn, Koos-Jeroen Kers en Justin Timmermans mee. Winnaar van de Omloop der Kempen Tim Kerkhof en Twan vd Brand starten namens Destil-Piels. Ook staat voormalig winnaar Ronan van Zandbeek aan de start.

Namens Delta Cycling start o.a. Australiër Mitchel Mulhern, uit België o.a. Jelle Mannaerts (Lommel) en er staan drie Zuid-Afrikaanse renners aan de start. Uiteraard proberen we ook weer de kersverse Nederlands kampioen aan u voor te stellen!

Volledig programma:

13.00 uur Schooljeugd
14.00 uur Dikke Banden-/ Mountainbikerace
15.00 uur Recreanten Groot Bergeijk en Kempen cup
16.30 uur Elite Dames om de GP NTS Group
19.00 uur Elite / beloften heren om de GP Driessen Autogroep

De recreanten wedstrijd is dit jaar opengesteld voor alle renners zonder een licentie en rijden voor de Kempencup. Verder is er een apart klassement in het kader van het Groot Bergeijk Klassement.

GRATIS ENTREE!

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *