Marianne Vos wederom aan de start in sterk bezette Ronde van Luyksgestel

Maandag 24 juni 2019 vindt voor de 53e keer de kermisronde van Luyksgestel plaats. Stichting Wielerevenementen Luyksgestel organiseert i.s.m. TWC de Grensrijders wederom een traditioneel programma.

Programma:
Schooljeugd 13.00 uur
Dikke Banden- Mountainbike race 14.00 uur
Recreanten om de Kempen Cup 15.00 uur
Elite Dames 16.30 uur om de ‘G.P. NTS group’
Elite/belofte 19.00 uur om de ‘G.P. NTS group’

De Dames en Elite/belofte rijden voor het Belisol Eindhoven-Kempenklassement

De recreanten/Funklasse wedstrijd is opengesteld voor alle renners zonder een licentie en rijden onder de regelementen van de Kempencup. Verder is er een apart klassement voor de Luyksgestelse renners en van TWC de Grensrijders

Sterk deelnemersveld bij de dames
Bij de dames krijgen we de Beloften wereldkampioene veldrijden 2019 Inge van der Heijden aan de start. Ook Maud Kapteijns zal haar huid duur willen verkopen.

Verder start de leidster in het Belisol Kempen klassement Monique van Ree, die tegenstand zal krijgen van o.a. Kelly Markus en Yara Kastelijn. Blikvangster dit jaar is Marianne Vos die dit jaar al diverse overwinningen boekte waaronder de Ronde van Yorkshire. De Belgische invulling komt o.a. van Laura Verdonschot en Kaat Hannes maar ongetwijfeld is wederom de deelname van Jolien d’Hoore (brons bij het WK baanwielrennen) bijzonder.

Heren ook sterk bezet
Bij de Elite Beloften starten natuurlijk de leider in het Belisol Kempen klassement Jasper de Laat en zijn naaste belager Pieter van Oirschot. Ook de man van het voorjaar en recent winnaar van de Ronde van Noord Holland, Coen Vermeltfoort is gebrand op de overwinning en krijgt zijn ploegmaten Abe Celi en Daan van Sintmaartensdijk aan zijn zijde.

Robbie van Bakel is van de partij net als Jos Koop, die dit jaar al de Ronde van Groningen wist te winnen. Ook oud-winnaar Raymond Kreder is aanwezig net als zijn broer Michel Kreder.Uit de regio starten Rick Burgmans uit Westerhoven en Roy Dirven uit Bergeijk, verder starten Bas Artz en Niels Bierens. Uit België komen Daan Hoeyberghs en Tom Vermeer aan de start. Uit Duitsland komt Benjamin Sydlik voor een ongetwijfeld weer mooie editie van de Ronde van Luyksgestel.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *