Helen en Anouk zijn de rondemissen van de 54e wielerronde van Luyksgestel

Rondemissen Helen Anouk 2022

Graag stellen wij de rondemissen van de wielerronde van Luyksgestel aan u voor: Helen Menting en Anouk Vosters. Helen en Anouk verzorgen als gastvrouwen van de organisatie geheel volgens de traditie de podiumceremonies tijdens onze kermisronde.

De dames worden als altijd in het nieuw gestoken door Knit Fashion, Kapsalon Vercammen verzorgt  de kapsels en als finishing touch zorgt Ingrids Schoonheidssalon voor de make up. Al met al is het hierdoor voor de renners een traktatie om op het podium te mogen verschijnen! De fotografie is in de vertrouwde handen van Nancy Borrenbergs. Namens de SWEL wensen we Helen en Anouk bij voorbaat alle succes en plezier toe.


Helen Menting

Hallo allemaal,

Mijn naam is Helen Menting, ik ben 23 jaar en woon in Luyksgestel. Ik heb hier altijd al gewoond met mijn ouders, zussen en broertje maar sinds een half jaar woon ik hier samen met mijn vriend. Momenteel ben ik werkzaam als receptioniste op Camping De Paal. Daar werk ik met veel plezier en ik zorg ervoor dat de gasten het naar hun zin hebben! Een grote hobby van mij is op het toneel staan en wel met WensMuziek. We maken onze eigen voorstellingen met een hele grote groep creatieve kinderen. Ook ben ik vaak te vinden op het terras met vrienden en vriendinnen en tegenwoordig af en toe ook op de tennisbaan! Anouk en ik hebben dit jaar de eer om rondemiss te zijn. We hebben wel 2 jaar uitgekeken naar deze mooie tijd van het jaar. En nu mag het eindelijk weer. We hebben er erg veel zin in en kijken uit naar deze leuke dag! Verder wensen we alle deelnemers veel succes.

Tot snel! Groetjes Helen Menting

 

Anouk Vosters

Hoi allemaal

Ik ben Anouk Vosters, ik ben 23 jaar oud en woon bij nog steeds bij mijn ouders op de Vlieterdijk in Luyksgestel. Hier ben ik ook opgegroeid op het melkvee- en pluimveebedrijf samen met mijn oudere broer en zus. Ik volg de opleiding Dier- en Veehouderij en loop momenteel stage bij Nutrivice Consultancy. Een van mijn hobby’s is korfbal. Ik ben regelmatig op het veld te vinden als speelster van het 2e en coach van de A-jeugd. Misschien heb je me ook ooit tijdens de optocht in Luyksgestel gezien. Hier lopen wij jaarlijks aan mee met J.A.V. de Prutsers. Verder ben ik gek van onze 4 Rhodesian Ridgebacks honden waar we jaarlijks ongeveer een nestje mee fokken. Na twee jaar wachten om rondemiss te zijn kijk ik er erg naar uit om samen met Helen op 27 juni het startschot te mogen geven. We gaan er weer een mooi feestje van maken dit jaar! Verder wens ik alle deelnemers veel succes.

Tot dan! Groetjes Anouk Vosters

Rondemissen Helen Anouk
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *