Harrie Lavreysen aan de start van unieke Sprint Cup

Sprint_Cup_met_Harrie_Lavreysen

Harrie Lavreysen staat dit jaar aan de start van een Sprint Cup tijdens de 55e Wielerronde van Luyksgestel op kermismaandag 26 juni 2023. De elfvoudig wereldkampioen baanwielrennen rijdt hier samen met onder andere Jeffrey Hoogland, Roy van den Berg en Tijmen van Loon drie heats om voor thuispubliek te kunnen laten zien waar hij op het wereldpodium zo enorm succesvol in is. De Sprint Cup wordt gereden op het wegparcours en wordt gesponsord door STIEBEL ELTRON, dat is uniek in Nederland. Er wordt dit jubileumjaar dus groots uitgepakt!

Sprint Cup
Met Harrie Lavreysen, Jeffrey Hoogland, Roy van den Berg en Tijmen van Loon komt de absolute wereldtop binnen het baanwielrennen naar Luyksgestel om in een kwartfinale, halve finale en finale hun enorme kracht te laten zien en te strijden om de Sprint Cup. Zij doen dit samen met andere grote namen uit de Nederlandse baanwielrenselectie en jonge talenten. Zij maken hun opwachting aan de start voorafgaand aan de profronde. Deze Sprint Cup wordt gezien als een echte ode aan Harrie Lavreysen. Iets dat hij dik verdient nadat hij dit jaar, na al zijn eerder behaalde successen, wereldtitel 10 en 11 in de wacht sleepte en wederom Europees Kampioen werd op de Teamsprint en de Keirin en ook goud behaalde op de Sprint.

Harrie is betrokken bij de voorbereidingen op de Sprint Cup en zegt over de plannen: “Er zijn ontzettend veel mensen in Luyksgestel en ver daarbuiten die mij volgen en ik kijk er heel erg naar uit om al die mensen hier te kunnen laten zien wat ik over de hele wereld doe! Verder vind ik het erg leuk dat ik mijn teamgenoten op deze manier kennis kan laten maken met Luyksgestel, waar ze uiteraard al veel over gehoord hebben.”

Publiek is uiteraard ook dit jaar weer van harte welkom en de toegang is als altijd gratis.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *