Femke en Meike zijn de rondemissen van de 55e Wielerronde van Luyksgestel

Femke en Meike rondemissen 2023

Graag stellen wij de rondemissen van de 55e Wielerronde van Luyksgestel aan u voor: Femke van Orsouw en Meike Borrenbergs. Femke en Meike verzorgen als gastvrouwen van de organisatie geheel volgens de traditie de podiumceremonies tijdens onze kermisronde. Een belangrijke taak, vooral nu zij te maken krijgen met een Sprint Cup én profronde!

De dames worden als altijd in het nieuw gestoken door Knit Fashion. Kapsalon Borrie verzorgt de kapsels en als finishing touch zorgt Ingrids Schoonheidssalon voor de make up. Al met al is het hierdoor voor de renners een extra traktatie om op het podium te mogen verschijnen! De fotografie is in de vertrouwde handen van Nancy Borrenbergs. Namens Stichting Wielerevenementen Luyksgestel (SWEL) wensen we Femke en Meike bij voorbaat alle succes en plezier toe!


Femke van Orsouw

Hoi allemaal,

Mijn naam is Femke van Orsouw en ik ben 26 jaar oud. Ik ben geboren in Luyksgestel en hier woon ik nog steeds. Sinds kort ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging bij Luxlight in Westerhoven. Daarnaast werk ik in het weekend ook bij Franken Kleding. In mijn vrije tijd speel graag een potje tennis, dit doe ik dan ook wekelijks met een gezellig clubje waaronder ook de andere rondemiss, Meike. In het weekend ga ik graag met mijn vriendinnen op pad; naar het terras, shoppen en naar leuke feestjes! Jaarlijks kijken we weer uit naar het mooiste feestje van het jaar, Luyksgestel kermis en de daar bijbehorende wielerronde natuurlijk. Elk jaar ben ik te vinden bij de wielerronde en help ik mee met het jureren van de jeugd. Meike en ik zijn trots dat wij rondemiss mogen zijn dit jaar tijdens de 55e Wielerronde van Luyksgestel. Er zijn gave dingen georganiseerd zoals de Sprint Cup met Harrie Lavreysen. Ik kijk er naar uit om samen met Meike op maandag 26 juni het startschot te geven. Wij hebben er zin in en wensen de deelnemers veel succes. Laten we er met zijn alle een mooie profronde van maken.

Groetjes Femke


Meike Borrenbergs

Hoi allemaal,

Mijn naam is Meike Borrenbergs, ik ben 25 jaar oud, geboren en getogen in Luyksgestel, maar sinds een paar jaar woon ik samen met mijn vriend op het Loo. Momenteel werk ik bij Van der Valk Hotel Eindhoven op de HR-afdeling. Buiten werktijd speel ik graag een potje tennis met Femke en doen we met een gezellig clubje mee met de donderdagavond competitie. Ook zit ik al van kleins af aan op voetbal en dit doe ik nog steeds graag zowel op het veld als in de zaal. Gelukkig spelen we sinds vorig seizoen niet meer op zondagochtend, want ik hou ook wel van een feestje op de zaterdag. In de zomer kun je mij op verschillende festivals tegen komen en ben ik altijd in voor een drankje en een dansje. Natuurlijk kijk ik ook dit jaar weer uit naar de kermis in Luyksgestel en lijkt het me heel erg leuk om als rondemiss bij te dragen aan een mooie wielerronde. Ik wens alle deelnemers alvast heel veel succes!

Groetjes Meike

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *